GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kent Wallin (S): Högerpartierna och den politiska teatern

Ystads högerpartier och politiker är med i en form av politisk teater som de flesta förstår som läser vad dessa politiker skriver. Vad gör man åt politikers dumheter?
Ystad • Publicerad 14 januari 2022
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Sverigedemokraterna Paul Svensson och Jan-Åke Isaksson. ”Typisk sossepropaganda” anser de om Kevin Rasmussens senaste inlägg.
Sverigedemokraterna Paul Svensson och Jan-Åke Isaksson. ”Typisk sossepropaganda” anser de om Kevin Rasmussens senaste inlägg.Foto: Cecilia Billgren

Sverigedemokraterna Paul Svensson och Jan-Åke Isaksson, som mest vill synas och få uppmärksamhet på insändarsidan i Ystads Allehanda, försöker göra ett hållbart akvarium med pansarglas av den fisksoppa de själva varit med och tagit beslut om, när de svarar Göran Göransson och Lars Toftemar om allmän platsmark som är kommunens mark.

Tänk för en stund hur det skulle sett ut på insändarsidan i YA om det varit Socialdemokraterna som styrt i Ystad och någon högt uppsatt S-politiker bott på Sjömansgatan och fått behålla och utnyttja kommunen mark som sin egen trädgård. Vilket ramaskri det blivit från de borgerliga.

Kent Wallin (S), Ystad

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.