Annons
Insändare

Kevin Rasmussen och Kent Mårtensson: Revisionen visar hur illa kommunen sköts

Vi vill tacka revisionen och speciellt Bo Lönnerblad (M) som säger precis vad det handlar om, nämligen att de styrande i Ystads kommun vill hålla sina egna om ryggen när kommunrevisionen nu väljer att överklaga styrets beslut att stryka en anmärkning som revisionen hade om bristande ledning och dokumentation.
Ystad • Publicerad 1 juni 2022
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Vi revisorer känner nu att vi inte längre har kommunfullmäktiges presidiums förtroende. Det smärtar oss” säger kommunrevisor Bo Lönnerblad (M).
”Vi revisorer känner nu att vi inte längre har kommunfullmäktiges presidiums förtroende. Det smärtar oss” säger kommunrevisor Bo Lönnerblad (M).Foto: Moa Dahlin

Det sätter även ljuset på hur illa skött vår kommun är under ledning av Moderaterna, Liberalerna, Kristdemokraterna och deras stödhjul Sverigedemokraterna.

Detta är heller inte den enda frågan där ryggdunkningarna har betydligt större påverkan än att ärenden hanteras på ett korrekt och demokratiskt sätt. Det finns ett antal exempel under senaste åren där man förvånas över hur ärenden hanteras.

Annons

Ystad kommun behöver ett nytt ledarskap och styre som sätter kommunen och kommuninvånarna i första hand.

Kevin Rasmussen (S)

Kent Mårtensson (S)

Annons
Annons
Annons
Annons