Annons
Insändare

Kevin Rasmussen (S): Har du glömt vad du beslutade för tre veckor sedan, Jan-Åke Isaksson?

Replik på Jan-Åke Isaksson insändare ”Finns det osynliga politiker och partier?”
Ystad • Publicerad 15 maj 2021
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Det finns inte osynliga politiker och partier. Däremot syns och märks man på olika sätt och i olika sammanhang i hur man tar ställning i olika frågor. Politiker med minnesförlust verkar det finnas i varje fall.

Protokollet från sammanträdet i Kommunstyrelsen 28 april finns tillgängligt på Ystads kommuns hemsida och även i din IPad med handlingar, Jan-Åke Isaksson.

Annons

Där framgår det med all tydlighet i ärendet som gällde förvaltningens helt opolitiska konsekvensbeskrivning angående om att ytterligare en friskola ska få etablera sig i vår kommun att fyra moderater röstade emot det, fyra socialdemokrater rösta för, två centerpartister rösta för, en miljöpartist rösta för och Göran Göransson rösta för.

Jan-Åke Isaksson och två andra Sverigedemokrater valde att avstå. När man väljer att avstå tar man inte ställning för någonting, enligt mig, och därför valde jag att inte berömma er. Hade inte haft nåt problem med att göra det om Sverigedemokraterna valt att ställa sig bakom yttrandet och det vet du, jag sätter sakfrågor före politiskt käbbel.

När det gäller att vara osynliga så tycker jag att Sverigedemokraterna Ystad varit det när det gäller om vi ska bygga ett tillagningskök på Ljuskällan eller inte.

Värnar Ystads Sverigedemokrater Treklöverstyret mer än Ystads äldre?

Kevin Rasmussen (S), Ystad

Annons
Annons
Annons
Annons