Annons
Insändare

Lars Nyström (SD): Nollvision för massinvandringen i Skurup

Allt oftare kan man läsa i tidningen och se på TV om någon skjutning eller sprängdåd.
Skurup • Publicerad 11 augusti 2021
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
På måndagsmorgonen var det fortfarande avspärrat vid en fastighet på Norrgatan i Skurup. Detta efter söndagskvällens skottlossning. En ung man har anhållits misstänkt för bland annat olaga hot och framkallande av fara för annan.
På måndagsmorgonen var det fortfarande avspärrat vid en fastighet på Norrgatan i Skurup. Detta efter söndagskvällens skottlossning. En ung man har anhållits misstänkt för bland annat olaga hot och framkallande av fara för annan.Foto: Annika Thunell

Detta har snart blivit ett lika vanligt inslag i nyhetssändningarna som väderprognosen och det är nästan bara när det handlar om småbarn eller poliser som blivit skjutna som det får något större utrymme i nyhetssändningarna.

Allt medan de rödgröna ministrarna i regeringen piper och gnyr om att det är oacceptabelt eller att de inte såg det komma.

Annons

Under lång tid har vi alla sett hur det gått till i massinvandringens utanförskapsområden (så kallade no-go-zoner), där svenska värderingar och lagar för länge har spelat ut sin roll som normsättare.

Fenomenet med skjutning som mest skett i storstädernas utanförskapsområden börjar nu tyvärr även sprida sig till mindre städer och byar. Det är dags att agera innan detta normbrytande beteende får fotfäste i Skurups kommun.

Vi inom Sverigedemokraterna vill ha till en nollvision vad gäller massinvandring i Skurups kommun, allt för att vi inte ska hamna i storstädernas situation med utanförskapsområden och no-go-zoner där laglösheten mer och mer får fotfäste.

Förstår man inte kopplingen mellan massinvandringen och den grova kriminaliteten och klankriminaliteten så har man missat samhällsutvecklingen under de senaste årtiondena.

Mord, skadeskjutningar, sprängningar och våldtäkter ska inte bli det normala i Skurups kommun om vi får bestämma!

Lars Nyström (SD)

Oppositionsråd Skurup

Annons
Annons
Annons
Annons