GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lars Wollin: Vi kan bygga trygghetsboende i Trädgårdsstaden

Kommentar till Kristina Bendz insändare 16 juni och Anna Olofsdotter 21 juli angående byggande av ett trygghetsboende i Trädgårdsstaden.
Ystad • Publicerad 22 juli 2021 • Uppdaterad 22 juli 2021
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Trädgårdsstaden och tomten där Ystads kommun ska bygga äldreboende
Trädgårdsstaden och tomten där Ystads kommun ska bygga äldreboende
Foto: Cecilia Billgren

Har förstått att det finns ett stort behov av trygghetsboende i Ystad kommun framöver.

Om nu Sehlhall väljer att frångå sitt ursprungliga förslag om att bygga trygghetsboende i Trädgårdsstaden och tänker bygga vanliga lägenheter istället så kanske finns det andra möjligheter för ett trygghetsboende ändå.

Ystadbostäder har nu lämnat in en förfrågan till Y-tornet och kommunfullmäktige om att få bebygga sina kvarvarande tomter i Trädgårdsstaden.

Undertecknad har lagt ett tilläggsförslag till styrelsen som ska behandlas i september om att väga in om ett av husen skulle kunna vara ett trygghetsboende.

Lars Wollin, vice ordförande AB Ystadbostäder.

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Läs mer