GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lena Johansson: Visst är vi värda en uppskattning

Tack Pia Ingvarsson! Visst skulle Simrishamns kommun kunna ge en uppskattning på 2000 kronor till alla oss som som kämpat oss igenom denna pandemin.
Simrishamn • Publicerad 23 november 2021 • Uppdaterad 23 november 2021
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Kommunhuset Simrishamn
Kommunhuset Simrishamn
Foto: Louise Lind

Vi i den offentliga sektorn som inte haft möjlighet att jobba hemifrån. i som varje dag varit tvungna att gå till jobbet, oavsett smittoläget.

En uppskattning skulle verkligen vara på sin plats nu, nu när det finns ett ganska stort överskott i pengakistan. Ett överskott som till stor del beror på ökade skatteintäkter, och vi i den offentliga sektorn står för stor del av dessa skatteintäkter.

Utan alla oss så hade intäkterna inte varit så stora.....glöm inte det. Så en stor eloge till dej Pia och ni andra som liksom Pia skulle vilja ge oss en uppskattning. Det kostar så lite, men ger så mycket!

Och en stor varm kram till alla oss som måste fortsätta jobba i offentligheten, trots fortsatt pandemi. Och än en gång Pia, tack för din omtanke, känns bra att någon tänker på oss och vet hur vi har det.

Lena Johansson, Simrishamn

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.