Annons
Insändare

Linda Ohlsson: Tag chansen och tyck till om framtidens Simrishamn

Just nu finns det ett förslag ute på en fördjupad översiktsplan. Jag älskar visioner och utvecklingsarbete så jag blir nyfiken samtidigt som nya idéer poppar upp.
Simrishamn • Publicerad 13 juli 2023
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Stortorget i Simrishamn med torghandeln. Tag chansen att påverkar stadens framtid, menar Linda Ohlsson.
Stortorget i Simrishamn med torghandeln. Tag chansen att påverkar stadens framtid, menar Linda Ohlsson.Foto: Torun Börtz

Jag tror inte att alla som bor i Simrishamn och Simrislund har koll på vad man tänker kring framtiden. Även om kommunen informerat om planen och dess arbetsgång så har jag förstått att väldigt många inte vet om det.

Visste du att man hittar informationen på hemsidan eller kan titta på det nere vid hamnen i Simrishamnsrummet?

Annons

Med tanke på alla givande samtal som jag hade under valrörelsen, men även har haft efteråt med boende bland annat i Simrislund, så vet jag att invånarna är intresserade.

Folk har tankar om vad de vill ha respektive inte vill ha. Jag fick höra många konkreta förslag på hur man kan göra Simrishamn och Simrislund bättre.

Självklart har jag och mina partivänner tagit med oss era tankar och idéer för att se vad vi via politiken kan förverkliga. En politiker måste hitta ett bra samspel med folket, experterna på förvaltningen, politiken och framtida visioner med fokus på det som är bäst för flest och vår miljö.

Visste du om planen och att kommunen vill ha in dina åsikter? Vad tycker du om planen? Vad tycker du att framtida Simrishamn och Simrislund behöver?

Eftersom alla i kommunen har möjlighet att skriftligen lämna synpunkter på den fördjupade översiktsplanen senast den 30 september vill jag peppa alla att göra detta.

Engagera dig! Gör din röst hörd nu!

Linda Ohlsson (S), Simrishamn

Annons
Annons
Annons
Annons