GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Per Gustafsson: Vänstern kletiga brunsmetande kan pågå i det oändliga

"Historielektion" med källhänvisningar till Expo mot reell historielektion. (”En liten historieektion om Sverigedemokraternas förflutna” i YA 17 september)
Tomelilla • Publicerad torsdag 00:30
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson och  partisekreterare Richard Jomshof
Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson och partisekreterare Richard JomshofFoto: Henrik Montgomery/TT

Att Figge Bergquist inte klarar att bli bemött som han själv bemöter andra står härmed helt klart.

Att Thony Blomgren skrev slutreplik var ett helt medvetet och klokt val, då han vet vänsterns kletiga brunsmetande kan pågå i det oändliga.

Men lika outtröttligt kommer vi inom Sverigedemokraterna alltid stå upp för och ta avstånd från de som utsätter våra väljare och sympatisörer för hat och polarisering.

I och med denna replik överlåter även jag allt hat och negativ energispridning till Figge Bergquist.

Per Gustafsson (SD) Tomelilla

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.