GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Per Sjöberg: När ska ungdomarna få spela basket igen?

Ett sådant slöseri med våra skattepengar.
Ystad • Publicerad 4 maj 2022
Detta är en insändare i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Korgarna togs ner sedan grannar klagat på att ungdomar spelade basket på basketplen. Hur länge dröjer det innan de är tillbaka?, undrar Per Sjöberg
Korgarna togs ner sedan grannar klagat på att ungdomar spelade basket på basketplen. Hur länge dröjer det innan de är tillbaka?, undrar Per SjöbergFoto: Per Sjöberg

Ystads kommun byggde en fin basketanläggning vid Edvinshusskolan.

Stadens ungdom kom hit, bildade lag, gjorde spelscheman, utsåg lagledare och domare och spelade matcher.

Då klagade några grannar på att ungdomarna hördes och kommunen tog ner basketkorgarna.

Så här ser det ut på den fina anläggningen i dag, över ett år senare. Ystads kommun har fortfarande inte vågat eller orkat sätta upp korgarna igen.

Finns det någon politiker eller något parti som har ungdomsfrågor på sin agenda?

Per Sjöberg, Ystad

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.