GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Svante Weitner: Trångt, slitet och mögligt – skolan måste byggas om nu

Jag har gått på Svarte skola i fyra år och tycker att nu är det verkligen dags att Ystad kommun tar lite ansvar för detta skrotrucklet. Det är väl inte så svårt va?
Svarte • Publicerad 30 september 2022
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Svarte skola måste byggas om nu. Ystads kommun måste ta sitt ansvar, skriver Svante Weitner.
Svarte skola måste byggas om nu. Ystads kommun måste ta sitt ansvar, skriver Svante Weitner.

Det är inte bara trångt, det är också väldigt slitet och mögligt på skolan.

Toaletterna är jätteäckliga och luktar gammalt kiss och väggarna är tunna så man hör allt igenom när andra klasser går på rast.

Jag är väldigt arg och besviken på Ystads kommun.

Vi som går på mellanstadiet får nu gå där småbarnen gick förut, i paviljongen. Jag vill ha roligare skolgård. Inte bara sandlådor och låga gungor för småbarn.

Svante Weitner, elev i klass fyra på Svarte skola

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.