unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Thony Blomgren (SD): Blundar man för våldet så finns det inte...?

Genmäle till Bo Herous (KD) inlägg ”SD skriker högst men tar aldrig ansvar” i lördagens YA 26 september.
Leif Sandberg gick igenom vilka brottsförebyggande åtgärder man tagit i kommunen.
Leif Sandberg gick igenom vilka brottsförebyggande åtgärder man tagit i kommunen.
Foto: Jenni Dahlgren
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Sin vana trogen skyr man ånyo själva sakfrågan, istället ondgör man sig över person och dennes bruk av olika forum – såsom detta.

Att ta tag i den eskalerande våldskriminaliteten verkar vara av helt underordnat intresse. Blundar man så finns det inte, verkar vara strategin.

Denna gång är det Bo Herou (KD) som beklagar sig över att undertecknad och Sverigedemokraterna inte nyttjar det inflytande som förlänats oss. Detta är givetvis inte sant.

Vi inom SD har skrivit åtskilliga motioner och initiativärenden, dock har i princip samtliga kategoriskt och konsekvent röstats ned. Detta vet Bo Herou, emedan han är bland de främsta pådrivarna.

Dessbättre måste vi inom Sverigedemokraterna göra Bo Herou besviken. SD Tomelilla kommer även i fortsättningen att använda alla plattformar och forum som står oss tillbuds för att framföra vår politik och tokerier som försiggår i vår kommun.

Detta är vår skyldighet, inte minst som Tomelilla kommuns största parti.

Thony Blomgren

SD Tomelilla