GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

1 500 gymnasieelever bjuds in till Bokmässan

Litteratur • Publicerad 16 juni 2022
Elever från gymnasieskolor i Göteborgs närområde kommer bjudas in till Bokmässan i Göteborg. Arkivbild.
Elever från gymnasieskolor i Göteborgs närområde kommer bjudas in till Bokmässan i Göteborg. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Omkring 1 500 gymnasieelever, främst i Göteborgs närområde, kommer bjudas in till en särskild gymnasiedag på Bokmässan i Göteborg i september. Bakom initiativet står arrangörerna för Bokmässan och förlaget Natur & Kultur som vill väcka elevernas läslust.

Bland annat får eleverna möta författaren och samhällsdebattören Nicolas Lunabba och Cecilia Düringer, gymnasielärare i svenska och historia, författare och ”På spåret”-vinnare, som båda medverkar i årets seminarieprogram.

Den 38:e Bokmässan i Göteborg pågår mellan 22 och 25 september.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.