Annons
Kultur

Adde Malmberg inleder nya eran på Fredriksdal

Nöje • Publicerad 7 juni 2023
Adde Malmberg har en gedigen erfarenhet av Fredriksdalsteatern. Här i rollen som Basil Fawlty i John Cleese-föreställningen "Pang i bygget". Arkivbild.
Adde Malmberg har en gedigen erfarenhet av Fredriksdalsteatern. Här i rollen som Basil Fawlty i John Cleese-föreställningen "Pang i bygget". Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Komikern och regissören Adde Malmberg kommer att regissera nästa års uppsättning på Fredriksdalsteatern i Helsingborg, den nyskrivna pjäsen "Nötter", som han själv skrivit manus till.

Planerna presenterades vid en pressträff tillsammans med produktionsbolaget Anagram live, som tar över verksamheten när Eva Rydberg lämnar senare i sommar, rapporterar HD/Sydsvenskan.

Annons

– Det är en fars i tiden. Den utspelar sig på en kursgård där en av deltagarna är extrem nötallergiker och man kan säga att det sätter igång en farskarusell, säger Adde Malmberg.

Eftersom kontrakten inte är klara kan han inte avslöja vilka som ska stå på scenen.

Utöver sommarteater planerar Anagram live att bjuda på bland annat konserter och humorkvällar på Fredriksdalsteatern, och även programpunkter för en yngre publik, som dagkollo.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons