Annons
Kultur

Armie Hammer hoppar av film efter anklagelser

Film • Publicerad 14 januari 2021
Armie Hammer ska inte längre spela mot Jennifer Lopez. Arkivbild.
Armie Hammer ska inte längre spela mot Jennifer Lopez. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Armie Hammer hoppar av den kommande filmen "Shotgun wedding", där han skulle ha spelat mot Jennifer Lopez, skriver Hollywood Reporter.

Beskedet kommer efter att skärdumpar spridits i sociala medier under ett par dagar, där skådespelaren uppges ha skickat meddelanden om sina sexuella fantasier med kannibalistiska inslag till främmande kvinnor. Hammer säger till tidningen att chattarna är fejkade och att han inte tänker svara på några "bullshitanklagelser".

Annons

Enligt filmbolaget Lonsgate har Armie Hammer begärt att få hoppa av filmen, kort inpå inspelningsstarten, och bolaget har stöttat honom. Skådespelaren säger att beslutet har att göra med att han inte kan vara borta från sina barn för att spela in film i Dominikanska Republiken i fyra månader.

Armie Hammer är 34 år gammal och mest känd för att ha spelat en av huvudrollerna i "Call me by your name".

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons