Annons
Kultur

Ben Affleck sätter punkt för Batman

Film • Publicerad 8 januari 2022
Ben Affleck har gjort sin sista film som Batman. Arkivbild.
Ben Affleck har gjort sin sista film som Batman. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Ben Affleck bekräftar nu att "The Flash" blir hans sista film i Batman-kostymen. I en intervju med The Herald Sun säger den amerikanske skådespelaren att scenerna i filmen "var en fin avslutning på min upplevelse med den rollfiguren".

Senast Affleck krängde på sig lädercapen var i 2017 års "Justice League". Den inspelningen beskriver han i en intervju med Los Angeles Times som "den värsta upplevelsen" han haft i sin filmkarriär – eftersom så många dåliga saker sammanföll under tidsperioden.

Annons

Skilsmässan från Jennifer Garner, Afflecks alkoholproblem och regissören Zack Snyders personliga tragedi (dottern Autumn tog sitt liv under tiden som filmen spelades in) gjorde att han till slut bestämde sig för att söka hjälp. Som ett resultat av det hoppade han senare av som regissör och huvudrollsinnehavare i "The Batman".

– Det var den värsta upplevelsen. Det var hemskt. Det var allt som jag inte gillar med det här. Det blev ögonblicket när jag sade "jag gör inte det här längre", säger Ben Affleck om "Justice Leage".

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons