Annons
Kultur

Bondbruden Tanya Roberts lever

Film • Publicerad 5 januari 2021
Tanya Roberts, Roger Moore och Grace Jones vid inspelningen av "Levande måltavla" 1985.
Tanya Roberts, Roger Moore och Grace Jones vid inspelningen av "Levande måltavla" 1985.Foto: Alexis Duclos/AP/TT

Skådespelaren Tanya Roberts rapporterades ha dött under söndagen på ett sjukhus i Los Angeles. Men ett dygn senare tillbakavisades dödsfallet av sajten TMZ.

Hennes presstalesperson Mike Pingel bekräftar de nya uppgifterna för Variety. Han säger att Roberts man, Lance O'Brien, av sjukhuset först fick ett dödsbud, men sedan, under måndagsmorgonen, kom ett telefonsamtal från sjukhuset och han fick då veta att Roberts är vid liv.

Annons

Pingel uppger att skådespelerskan fortsatt vårdas på en intensivvårdsavdelning och att hennes tillstånd är kritiskt. Enligt de dödsrunor som hann publiceras i flera medier ska hon på julaftonen ha förts till sjukhus efter att ha fallit ihop under en promenad.

Tanya Roberts är främst känd för att ha spelat mot Roger Moore i dennes sista film som James Bond, "Levande måltavla" 1985. Hon spelade även i tv-serien "That '70s show", samt i den sista säsongen av tv-serien "Charlies änglar".

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons