GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bordelldrama utreds i ny krimserie

Tv • Publicerad 12 oktober 2021
Sara Klein spelar huvudrollen i den nya kriminalserien "Elvira". Pressbild.
Sara Klein spelar huvudrollen i den nya kriminalserien "Elvira". Pressbild.
Foto: Henrik Ohsten/Viaplay

Den nya Viaplay-serien "Elvira" är fritt baserad på böckerna av Anne-Sophie Lunding-Sørensen och handlar om den 35-åriga Elvira (Sara Klein) som lever ett tillbakadraget liv i Köpenhamn men blir indragen i ett kriminalfall.

När den prostituerade Candy försvinner från bordellen där Elvira arbetar som telefonansvarig börjar hon gräva i fallet tillsammans med Candys stamkund Henry.

"Elvira är en underbar historia om att genomgå en förvandling från att vara åskådare av livet till att bli en aktiv och självständig kvinna som löser brott för alla typer av människor i samhället – inte minst för de som inte har en så stark röst", säger Filippa Wallestam, innehållsansvarig på Nent i ett pressmeddelande.

"Elvira" består av åtta avsnitt och får premiär på Viaplay 2022.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.