Annons
Kultur

Countrystjärnan Zach Bryan gripen av polis

Zach Bryan greps i Vinita i nordöstra Oklahoma på torsdagen lokal tid.
Det är okänt varför han greps, men countrystjärnan släpptes mot borgen samma dag.
Nöje • Publicerad 8 september 2023
Zach Bryan greps på torsdagen i Oklahoma. Arkivbild.
Zach Bryan greps på torsdagen i Oklahoma. Arkivbild.Foto: Rob Grabowski/AP/TT

Den 27-åriga countrystjärnan ska, enligt amerikanska medier vara skyldig till försvårande av utredning, men det är ännu inte känt vilken utredning det handlar om, skriver New York Post.

Brottsrubriceringen betyder i Oklahoma att man "förstört bevis", "bråkat med eller skrämt vittnen", eller "vägrat att ge tillgång till viktiga dokument eller platser som är nödvändiga för en utredning".

Annons

Stjärnan ska ha varit på väg för att se NFL-laget Philadelphia Eagles spela på söndag mot New England Patriots utanför Boston när han greps.

Han släpptes senare mot borgen och skrev en ursäkt på X (tidigare Twitter) angående händelsen.

"I dag hade jag en incident med Oklahoma-polisen. Jag lät känslorna ta över och gick över gränsen med det jag sa. Jag stöttar polisen så mycket jag kan, jag var bara frustrerad just då, det var olikt mig och jag ber om ursäkt", skriver Zach Bryan på X.

Bryan toppar för närvarande albumlistan i USA med skivan "Zach Bryan".

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons