Annons
Kultur

Courtney Love i tårar över Britney Spears

Courtney Love lade på lördagen ut ett videoklipp på Instagram där rockstjärnan framför en akustisk version av Britney Spears hitlåt "Lucky", enligt .
Musik • Publicerad 4 juli 2021
Courtney Love är en av de artister som gett sitt stöd till Britney Spears. Arkivbild.
Courtney Love är en av de artister som gett sitt stöd till Britney Spears. Arkivbild.Foto: Alik Keplicz/AP/TT

"Den är skriven av de där fantastiska svenska gentlemännen", säger Love i klippet, och syftar på Max Martin, Rami och Alexander Kronlund, som ligger bakom pophiten.

Mer än halvvägs in i låten gör hon ett avbrott, och säger: "Jag gråter verkligen".

Annons

Courtney Love intervjuades i en artikel på fredagen i tidningen The New Yorker om Jamie Spears förmyndarskap över sin dotter Britney Spears.

I artikeln framkommer bland annat den nya uppgiften om att Britney Spears ringt det amerikanska akutnumret "911" och lämnat en polisanmälan mot sitt förmyndarskap. Detta ska ha skett kvällen innan hon i domstol lade fram anklagelserna om att hon behandlades illa under förmyndarskapet, enligt Pitchfork.

Den lokala polismyndigheten har medgivit att anmälan finns, men säger att larmsamtalet inte har gjorts offentligt på grund av att det är en pågående utredning, enligt Deadline.

Många andra artister har också offentligt visat stöd för Britney Spears, däribland Christina Aguilera, Brandy, Mariah Carey, Justin Timberlake och Dionne Warwick.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons