Annons
Kultur

David Sundins turné utökas

Nöje • Publicerad 17 september 2021
Komikern och tv-profilen David Sundin åker nu ut på försenad turné med sin humorshow. Arkivbild.
Komikern och tv-profilen David Sundin åker nu ut på försenad turné med sin humorshow. Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

David Sundins första stora egna standupföreställning "Nya svenska ord" får nu premiär, ett år efter beräknat premiärdatum, den 9 oktober i Gimo. Och turnén utökas, förutom 35 föreställningar runt om i Sverige under hösten fortsätter turnén under våren, med stopp i bland annat Sundsvall, Nyköping, Halmstad, Helsingborg, Kristianstad och Kungsbacka.

"Vissa har haft biljetter till den här föreställningen i två år så förmodligen finns det förväntningar – som jag aldrig kommer att kunna leva upp till. Men detta till trots är jag otroligt glad att äntligen få spela den här föreställningen", säger David Sundin i ett pressmeddelande.

Annons

Föreställningen innehåller nya svenska ord, nya observationer och skämt som sammanfattar David Sundins åtta år som standupkomiker. Han har varit en del av den svenska humorscenen sedan början av 2000-talet, och är också skådespelare, programledare, barnboksförfattare och producent.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons