Annons
Kultur

De är klara för nya "Gossip girl"

Tv • Publicerad 3 januari 2021
Jordan Alexander spelar rollen som Julen Calloway i den nya "Gossip girl"-serien. Arkivbild.
Jordan Alexander spelar rollen som Julen Calloway i den nya "Gossip girl"-serien. Arkivbild.Foto: Willy Sanjuan/AP/TT

Nu står det klart vilka skådespelare som dyker upp i den nya versionen av HBO-serien "Gossip girl". På det officiella Instagramkontot för serien avslöjades namnen tillsammans med ord som beskriver rollfigurernas egenskaper.

Jordan Alexander spelar rollen som Julen Calloway, som värderar inflytande, medan Whitney Peaks rollfigur Zoya Lott fokuserar på perspektiv och Thomas Dohertys Max Wolfe hyllar frihet. I serien syns även Evan Mock, Eli Brown, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Zion Moreno och Savannah Smith.

Annons

Serien utspelar sig åtta år efter att tittarna tog farväl av de tidigare rollfigurerna Serena van der Woodsen och Dan Humphrey. En ny generation av New York-bor har börjat på privatskola och introduceras i "Gossip girls" värld. Men den här gången finns det ingen allsmäktig skvallermakare i handlingen – fokus ligger i stället på hur sociala medier har förändrat samhället och New York.

Serien är skriven av Joshua Safran, Karena Evans regisserar de två första avsnitten.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons