Annons
Kultur

De tävlar i "Hela kändis-Sverige bakar"

Nöje • Publicerad 15 april 2021
Årets deltagare i "Hela kändis-Sverige bakar". Pressbild.
Årets deltagare i "Hela kändis-Sverige bakar". Pressbild.Foto: Cecilia Möller/TV4

Lystring alla bakningsnördar – årets deltagare i TV4:s "Hela kändis-Sverige bakar" är klara. För andra året i rad tävlar kändisarna i par om att vinna titeln årets kändis-hemmabagare samt 50 000 kronor att skänka till välgörande ändamål.

De medverkande paren är: Skådespelarna Hanna Dorsin och Emma Peters, landslagskollegorna Marcus Allbäck och Jesper Blomqvist, influeraren Margaux Dietz och mamma Eveline Dietz, komikerna Ann Westin och Tobias Persson samt skådespelaren Kajsa Ernst och artisten Hanna Hedlund.

Annons

Kändisarnas bakverk bedöms av konditorn Johan Sörberg och kokboksförfattaren Elisabeth Johansson. Programmet leds precis som tidigare av Tina Nordström och Johan Östling.

"Det är väldigt underhållande att få se deltagarna jobba i par under stor tidspress eftersom det lockar fram nya sidor hos dem som varken tittarna eller kanske de själva känner till. Jag noterade till exempel att mor och dotter Dietz hade den överlägset kladdigaste köksbänken", säger Tina Nordström i ett pressmeddelande.

"Hela kändis-Sverige bakar" har premiär den 4 maj.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons