GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dee Snider beskyller Disneyland för sin covid

Twisted Sisters sångare Dee Snider beskyller nöjesparken Disneyland för att han smittats med covid, skriver musiksajten .
Musik • Publicerad 29 juli 2021
Dee Snider, sångare i hårdrocksbandet Twisted Sister, tror att han fått sin covidsmitta från Disneyland. Arkivbild.
Dee Snider, sångare i hårdrocksbandet Twisted Sister, tror att han fått sin covidsmitta från Disneyland. Arkivbild.
Foto: Charles Sykes/AP/TT

Det är i en intervju med rockmagasinet Ultimate Classic Rock som hårdrocksikonen berättar att han tror att han blivit smittad av sina barnbarn efter att de besökt nöjesparken med hans fru.

– Hon tittar på nätet – endast reservationer, begränsat antal personer som släpps in, social distansering, munskydd, krav på vaccination, om inte vaccinerad måste man bli testad, säger Snider till rockmagasinet.

– De åker dit. Ingen kollar vaccinering, ingen kollar covidtest. Ingen påtvingar munskydd. Det är packat med folk och alla står i kö och väntar i en timme.

– De tog med sig det tillbaka. Det var noll övervakning.

På Twitter skriver han i ett inlägg:

"Varning! Medan Disneyland på nätet och offentligt påstår att de strikt upprätthåller covidreglerna så gör de ingenting på nöjesparken för att kontrollera eller skydda folk! Min fru och dotter tog med sig våra barnbarn till parken förra veckan och de tog med sig covid tillbaka in i vårt hem! Håll er borta från Disney!"

Sångaren har testats positivt trots att han är fullt vaccinerad, och han uppger i intervjun att han har väldigt milda symtom, med lite nästäppa och värk.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.