Annons
Kultur

Detektivduo tror sig kunna vara halvbröder

Matthew McConaughey och Woody Harrelson har ett nära samarbete i den hyllade kriminalserien "True detective". Men är de också halvbröder?
Tv • Publicerad 15 april 2023
Woody Harrelson och Matthew McConaughey är kollegor och nära vänner, men är de också halvbröder? Arkivbild.
Woody Harrelson och Matthew McConaughey är kollegor och nära vänner, men är de också halvbröder? Arkivbild.Foto: Charles Sykes/AP

Vid sidan av kriminalserien spelar de två skådespelarna även i komedin "Brother from another mother" som dock inte har haft premiär ännu.

Men skulle de två skådespelarna också kunna ha samma pappa? En kommentar från Matthew McConaugheys mamma fick duon att fatta misstanke, berättar McConaughey i Kelly Ripas podd "Let's talk off camera" skriver The Guardian.

Annons

– Där jag börjar slutar han och där han börjar slutar jag, gränsen har alltid varit suddig, säger Matthew McConaughey om deras vänskap.

De två skådespelarna umgås flitigt även privat. I samband med en Greklandssemester för några år sedan då även Matthew McConaugheys mamma var med berättade hon att hon "kände" Woody Harrelsons pappa, en kriminell som dömdes till fängelse både för rån och mord.

Exakt vad detta "kände" står för är oklart men Matthew McConaughey och Woody Harrelsons efterforskningar har visat att Woody Harrelsons pappa inte satt i fängelse när Matthew McConaugheys föräldrar låg i skilsmässa.

Till podden säger McConaughey att de två skådespelarna och vännerna gjort "sin matteläxa" men ännu inte vågat sig på ett DNA-test.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons