Annons
Kultur

Dokumentär om Anna Nicole Smith till Netflix

Tv • Publicerad 7 januari 2022
Anna Nicole Smith i en domstol år 2000. Arkivbild.Foto: Steve Ueckert/AP/TT

En dokumentär om modellen, tv-stjärnan och sexsymbolen Anna Nicole Smith är på gång, skriver Variety.

Filmen som än så länge saknar titel produceras för Netflix och ska bland annat visa tidigare opublicerat material från ett ofullbordat dokumentärprojekt från hennes ungdom.

Annons

Anna Nicole Smith slog igenom i början av 1990-talet som underklädesmodell och "playmate" i tidningen Playboy. Hon blev hett villebråd för skandalpressen och hon fick senare en egen reality-serie. Hennes turbulenta liv kantades av flera tragedier och hon avled i en drogöverdos 2007.

Dokumentären kommer efter att andra skandalomsusade kvinnor, som Britney Spears och Janet Jackson fått upprättelse i liknande produktioner.

– Det känns som rätt tillfälle att ompröva ytterligare en vacker ung kvinna, vars liv plockades isär och förstördes av vår kultur, säger filmaren Ursula Macfarlane till Variety.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons