Annons
Kultur

Fotografiska lanserar ny livescen

Kultur • Publicerad 3 augusti 2021
Serietecknaren Liv Strömquist är först ut på Fotografiskas nya livescen. Arkivbild.
Serietecknaren Liv Strömquist är först ut på Fotografiskas nya livescen. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

I höst inviger Fotografiska i Stockholm den nya livescenen Fotografiska Live. Programmet innehåller bland annat vernissager, livemusik, klubb och en serie litteratursamtal som kommer att anordnas på torsdagskvällar i samarbete med litteraturtips-tjänsten Bookling.

"Vi vet att det finns ett uppdämt behov av att mötas, inspireras och njuta ... Fotografiska Live blir allt som händer här och nu i vårt hus – en mer innehållsrik och spretig livescen än vad vi någonsin haft tidigare", säger Johanna Löf, programansvarig på Fotografiska Stockholm, i ett pressmeddelande.

Först ut på Fotografiska Live är serietecknaren Liv Strömquist, i höst aktuell med sitt åttonde seriealbum "Inne i spegelsalen", som gästar museet för ett litteratursamtal den 16 september. Hon samtalar då på scenen med Amanda Schulman.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons