GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Frank Ocean dragplåster till Coachella 2023

Musik • Publicerad 3 augusti 2021
Frank Ocean ska återvända till Coachella – men först 2023. Arkivbild.
Frank Ocean ska återvända till Coachella – men först 2023. Arkivbild.
Foto: Charles Sykes/AP/TT

Frank Ocean är det stora dragplåstret till Coachella, men 2023, avslöjar festivalens grundare Paul Tollett i en längre intervju med Los Angeles Times.

Coachella har skjutits upp tre gånger sedan pandemin började, och Frank Ocean var planerad som en av huvudakterna när den ställdes in första gången 2020.

2012 var första, och hittills enda, gången som Ocean spelat på Coachella som brukar samla runt en halv miljon musikälskare i den kaliforniska öknen varje år i april. Nu är festivalen planerad att hållas igen i april 2022, men det är alltså först 2023 som Frank Ocean återvänder.

2022 kommer bland andra Rage Against the Machine och Travis Scott att stå på scen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.