Annons
Kultur

Här är den nya panelen i "Bäst i test"

Tv • Publicerad 15 oktober 2022
Henrik Nyblom, Linnéa Wikblad, Marko ''Markoolio'' Lehtosalo och Nikki Amini utgör den fasta panelen i nya säsongen av "Bäst i test". Pressbild.
Henrik Nyblom, Linnéa Wikblad, Marko ''Markoolio'' Lehtosalo och Nikki Amini utgör den fasta panelen i nya säsongen av "Bäst i test". Pressbild.Foto: Oliver Martin Henriquez/SVT

Artisten Marko ''Markoolio'' Lehtosalo, tidigare "Idol"-jurymedlemmen Nikki Amini, radioprofilen Linnéa Wikblad och komikern Henrik Nyblom är de fyra som ska tävla mot varandra i kommande säsong av SVT:s "Bäst i test".

"'Bäst i test' har blivit något av en institution inom svensk tv-underhållning. Det ska bli en otroligt stor ära att få göra bort sig på bästa sändningstid", säger Nikki Amini i ett pressmeddelande från SVT.

Annons

I vanlig ordning har varje avsnitt en gäst som kommer in och utmanar panelen. I den sjunde säsongen dyker bland andra Carina Berg, Edvin Törnblom, Måns Möller, Anne Lundberg och Johar Bendjelloul upp.

Liksom tidigare återvänder även en deltagare från föregående säsong för revansch och denna gång blir det Marcus Berggren.

Den sjunde säsongen av underhållningsprogrammet med Babben Larsson och David Sundin som programledare sänds på SVT våren 2023. "Bäst i test" har bland annat vunnit Kristallen för Årets program 2019 och Årets underhållningsprogram 2020.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons