Annons
Kultur

Ingen tv-serie av romanen "Never let me go"

Tv • Publicerad 3 februari 2023
Keira Knightley och Carey Mulligan gjorde två av huvudrollerna i filmen "Never let me go" som hade premiär 2010. Arkvibild.
Keira Knightley och Carey Mulligan gjorde två av huvudrollerna i filmen "Never let me go" som hade premiär 2010. Arkvibild.Foto: Joel Ryan

Det amerikanska produktionsbolaget FX går inte vidare med planerna på att göra en tv-serie inspirerad av Nobelpristagaren Kazuo Ishiguros roman "Never let me go", uppger Variety. Någon förklaringen till beslutet ges inte, men enligt Variety togs det innan själva produktionen av serien kommit i gång.

Medan romanen skildrar Kathy, Tommy och Ruth skulle tv-serien i stället handlat Thora, en rebellisk tonåring som rymmer från ett internat där hon och andra kloner levt isolerade från det övriga samhället.

2010 blev "Never let me go" film med Keira Knightley och Carey Mulligan i två av huvudrollerna.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons