GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kay Pollak ger ut ny bok i höst

Litteratur • Publicerad 16 juni 2022
Regissören och författaren Kay Pollak utkommer med en ny bok, drygt 20 år efter sina senaste alster.
Regissören och författaren Kay Pollak utkommer med en ny bok, drygt 20 år efter sina senaste alster.Foto: Maja Suslin/TT

I samband med Bokmässan i Göteborg i höst ger författaren och regissören Kay Pollak ut sin nya bok ”Ett bättre liv – en tanke i taget”.

”Boken handlar om hur du och jag kan må bättre. Bli mer lyckliga! Jag menar att allting börjar med oss själva. De tankar jag väljer att tänka. Det som påverkar mig allra mest i livet är mitt eget sätt att tänka. Och det går att träna.”, säger han i ett pressmeddelande.

Boken, som kommer ut i bokhandeln 4 oktober, är uppdelad i sju delar och tar bland annat upp hur man kan träna sig i att inte känna sig som ett offer för yttre omständigheter.

Pollak tidigare böcker ”Att välja glädje” och ”Att växa genom möten” gavs ut för drygt 20 år sedan och har rönt stora framgångar.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.