Annons
Kultur

Komiker åker ur "Let's dance"

Nöje • Publicerad 8 april 2023
Komikern och programledaren Kodjo Akolor och dansaren Jasmin Takács åkte ur "Let's dance". Arkivbild.
Komikern och programledaren Kodjo Akolor och dansaren Jasmin Takács åkte ur "Let's dance". Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Komikern och programledaren Kodjo Akolor får lämna TV4:s "Let's dance". Han och danspartnern Jasmine Takacs blir därmed det tredje paret som åker ur, efter fotbollsspelaren Nilla Fischer och hennes danspartner Cecilia Ehrling Danermark samt stjärnkocken Johan Jureskog och danspartnern Hedvig Löfwall.

– Det är klart att det känns surt, men jättestort grattis till Andreas och Ida som hade en fantastisk dans och förtjänade att vara kvar, säger Kodjo Akolor i programmet.

Annons

Efter att tittarna och juryn fällt sina respektive omdömen stod det klart att Kodjo Akolor och artisten Andreas Wijk var de som hade fått minst poäng. För deras del väntade därmed en duell som Andreas Wijk och danspartnern Ida Sund gick vinnande ur.

Inför nästa veckas program är det nu sju par kvar i tävlingen.

Fakta: Paren som är kvar i årets "Let's dance"

Hampus Hedström (komiker) och Ines Maria Stefanescu

Andreas Wijk (artist) och Ida Sund

Tone Sekelius (artist) och Hugo Gustafsson

Rickard Sjöberg (programledare) och Tove Villför

Renaida Braun (artist) och Tobias Bader

Charlotte Kalla (skidåkare) och Tobias Karlsson

Johanna Lind Bagge (tv-personlighet) och Tobias Wallin

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons