Annons
Kultur

Komikern Trevor Moore är död

Nöje • Publicerad 8 augusti 2021
Komikern Trevor Moore skrev bland annat manus till Disney-serierna "Superskämtarna" och "Gilla läget". Han blev 41 år.
Komikern Trevor Moore skrev bland annat manus till Disney-serierna "Superskämtarna" och "Gilla läget". Han blev 41 år.Foto: MediaPunch/Backgrid/TT

Den amerikanska komikern, manusförfattaren och regissören Trevor Moore har omkommit i en olycka, 41 år gammal, skriver Hollywood Reporter.

Moore blev känd som en av medgrundarna till komedigruppen The Whitest Kids U Know, som fick sitt genombrott när de prisades på HBO US Comedy Arts Festival 2006. Mellan 2007 och 2011 sändes gruppens självbetitlade tv-serie på nätverket IFC.

Annons

Trevor Moore skapade också sitt eget humorprogram "The Trevor Moore show" på Comedy Central, för vilket han fungerade som programledare. Därutöver var han verksam som manusförfattare och regissör till bland annat Disney-serierna "Superskämtarna" och "Gilla läget".

Zach Cregger och Sam Brown från The Whitest Kids U Know skriver i ett uttalande att de har förlorat sin bästa vän, och fortsätter:

"Vår förhoppning är att vänner, kollegor och fans som älskade honom inte fokuserar på hans död utan i stället minns alla de oräkneliga stunder av skratt som han gav dem."

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons