Annons
Kultur

Kultklassikern "The lost boys" blir ny film

Film • Publicerad 18 september 2021
Noah Jupe, känd från filmen "A quiet place", får en av huvudrollerna i den nya filmen. Arkivbild.
Noah Jupe, känd från filmen "A quiet place", får en av huvudrollerna i den nya filmen. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

Turerna kring hur och om den klassiska vampyrfilmen "The lost boys" från 1987 ska återuppväckas har nu fått klarhet – det blir en ny film med Noah Jupe och Jaeden Martell, kända från skräckfilmerna "A quiet place" respektive "Det", i huvudrollerna, skriver Hollywood Reporter.

Det fanns långtgående planer på att 1980-talsfilmen skulle omvandlas till tv-serie, när coronapandemin satte stopp för inspelningen.

Annons

Nu plockar i stället filmbolaget Warner Bros upp kultklassikern, som ska utspela sig i nutid. Jonathan Entwistle står för regi och filmmanus skrivs av Randy McKinnon.

Originalfilmen, som regisserades av Joel Schumacher, handlar om två bröder som blir terroriserade av vampyrer i ett mc-gäng i den fiktiva staden Santa Carla i Kalifornien. På rollistan fanns några av dåtidens stjärnor – Jason Patric, Kiefer Sutherland, Corey Feldman och Corey Haim.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons