GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kulturhuset Stadsteatern får ny vd

Kultur • Publicerad 25 november 2021
Kulturhuset Stadsteatern får en ny vd. Arkivbild.
Kulturhuset Stadsteatern får en ny vd. Arkivbild.
Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT

Malin Dahlberg är utsedd till ny vd för Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Hon har haft posten som tillförordnad vd sedan den 15 januari 2020. Sedan 2018 har hon även haft rollen som vice vd.

"Jag är väldigt glad över det fortsatta förtroendet, jag känner verksamheten och medarbetarna och vet vilken styrka vi besitter. Vi ska reflektera hela samhället och för att kunna göra det ska vi bredda det konstnärliga utbudet ännu mer. Vår verksamhet är en viktig del i det demokratiska samhället", säger Malin Dahlberg i ett pressmeddelande.

Malin Dahlberg har tidigare en längre chefs- och ledarerfarenhet från andra kulturinstitutioner, däribland Svenska Filminstitutet, Parks & Resorts och Cirkus Cirkör.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.