Annons
Kultur

Lady Gaga och J-Lo sjunger in Biden

Nöje • Publicerad 14 januari 2021
Lady Gaga är en av flera storstjärnor som kommer att uppträda i samband med att Joe Biden svärs in som president nästa vecka. Arkivbild.
Lady Gaga är en av flera storstjärnor som kommer att uppträda i samband med att Joe Biden svärs in som president nästa vecka. Arkivbild.Foto: Andrew Harnik/AP

Lady Gaga + Joe Biden = sant. Musikdrottningen kommer att framföra den amerikanska nationalsången när Joe Biden svärs in som USA:s nästa president på onsdag, rapporterar Variety.

Det är dock varken första gången som Gaga framför "The Star Spangled Banner” inför miljonpublik, eller första gången hon står på samma scen som Joe Biden.

Annons

Gaga deltog aktivt i kampanjandet för den tillträdande presidenten i höstas och uppträdde bland annat i Pittsburgh dagen före valet. Nationalsången framförde hon då landets största sportevenemang Super Bowl firade 50, år 2016.

Även Jennifer Lopez kommer att uppträda under ceremonin för Joe Biden, enligt Variety. Därutöver ska stjärnskådisen Tom Hanks leda en specialsändning i amerikansk tv.

Det är oklart hur mycket av nästa veckas traditionsenliga ceremoni som påverkas av coronapandemin.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons