Annons
Kultur

Magnus Betnér startar podcast

Nöje • Publicerad 25 januari 2021
Ståuppkomikern Magnus Betnér. Arkivbild.
Ståuppkomikern Magnus Betnér. Arkivbild.Foto: David Lagerlöf

Ståuppkomikern Magnus Betnér har bestämt sig för att ta klivet ut i podcastvärlden. Tillsammans med humorkollegan Henrik Mattisson startar han podcasten "Betnér Mattisson podcast".

"Jag har rätt svårt med sociala kontakter och har alltid varit nyfiken på att få prata mer med Henrik som är både smart och jävligt rolig så då kändes det enklast att bara starta en podcast ihop", säger Betnér i ett pressmeddelande.

Annons

Idén till ett gemensamt projekt föddes efter att Betnér medverkade i podden "Söndagsakuten", som leds av Mattisson och Dilan Apak. Henrik Mattisson har liksom Magnus Betnér lång erfarenhet av ståuppbranschen, men de två har inte tidigare jobbat tillsammans.

Podden består enligt de två komikerna av "kompromisslöst trams och killgissningar, låg självcensur och dålig impulskontroll". Den görs av Malmöbaserade bolaget Under Produktion och har premiär den 27 januari.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons