GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nu har Harry Styles tvättat bort One Direction-stämpeln

Skivrecension • Publicerad 27 maj 2022 • Uppdaterad 30 maj 2022
Detta är en recension i Ystads Allehanda. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Pop

Harry Styles

Album: Harry’s house

Skivbolag: Columbia/Bertus

Den forne One Direction-medlemmen Harry Styles är tillbaka med sitt tredje soloalbum och uppföljaren till ”Fine line” från 2019. ”Harry’s house” är en ambitiös skiva, 13 spår lång och med lekande, ofta optimistiska ljudbilder. Funkrytmer, synthar och 80-talsvibbar, varav det sistnämnda hörs tydligt i till exempel hitsingeln ”As it was”.

Särskilt mycket kvar av de mer smäktande One Direction-sounden är det alltså inte. Men, hur snygg produktionen än må vara så fastnar det dansanta och lekfulla aldrig riktigt. Först när de melankoliska melodierna vävs in hittar Styles hem på allvar, som i ”Love of my life” och ”Little Freak”. Och så har vi förstås de skevande, bastunga guldkornen, ”Daylight”, ”Keep driving”, ”och Satellite. Fin upphämtning.

Karin GrönroosSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.