Annons
Kultur

Ny humorpodd med "grävande satir"

Nöje • Publicerad onsdag 10:39
P3:s nya satir- och humorpodd "Fas 3" startar i dag med Olle Palmlöf, Moa Wallin och Christoffer Nyqvist. Pressbild.
P3:s nya satir- och humorpodd "Fas 3" startar i dag med Olle Palmlöf, Moa Wallin och Christoffer Nyqvist. Pressbild.Foto: Foto: Mattias Ahlm/SR

"Fas 3" heter den nya satir- och humorpodden i P3 där en satiriker, en komiker och en rutinerad radioproducent möts för att undersöka olika fenomen i nyhetsflödet.

"Det är trevligt att få göra en podd där små detaljer får stort utrymme, jag skulle säga att vi gör ett scoop i varje avsnitt om man är generös med definitionen. Min ambition är att göra grävande satir," säger satirikern Moa Wallin i ett pressmeddelande.

Annons

De har alla tre erfarenhet av humor- och satirprogram.

Det blir den unga komikern Christoffer Nyqvist som får åka ut på uppdrag för att undersöka hur det ligger till med olika saker.

– Podden ska vara smart, men det ska ju också vara roligt, säger producenten Olle Palmlöf, som även kommer höras i podden.

Första avsnittet sänds på onsdagen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons