Annons
Kultur

Ny "Star Trek"-film kommer 2023

Film • Publicerad 14 juli 2021
Huruvida Chris Pine återkommer i rollen som kapten Kirk i den nya "Star Trek"-filmen är oklart. Arkivbild.
Huruvida Chris Pine återkommer i rollen som kapten Kirk i den nya "Star Trek"-filmen är oklart. Arkivbild.Foto: Ng Han Guan

Den amerikanske tv-regissören Matt Shakman, som tidigare jobbat med serier som "Game of thrones", "Succession" och "Fargo" ska nu ta sig an nästa "Star Trek"-film för Paramount. Filmen, som blir Shakmans första uppdrag som filmregissör, ska få premiär 2023 och bli en uppföljare till den förra filmen "Star Trek beyond" som kom 2016, rapporterar Deadline.

I november 2019 var det i stället Noah Hawley som presenterades som regissör till nästa "Star Trek"-film. I fjol bestämde sig dock Paramount för att pausa projektet. Åtminstone tidigare var tanken att Chris Pine skulle återkomma i sin roll som kapten Kirk och Zachary Quinto som Spock. Om det nu blir så är fortfarande oklart.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons