Annons
Kultur

Nya artister till "Allsång på Skansen"

Tv • Publicerad 9 augusti 2021
Schlagerduon Bobbysocks, som består av Elisabeth Andreassen och Hanne Krogh, gästar veckans "Allsång på Skansen". Arkivbild.
Schlagerduon Bobbysocks, som består av Elisabeth Andreassen och Hanne Krogh, gästar veckans "Allsång på Skansen". Arkivbild.Foto: Berit Roald/NTB/TT

Det har blivit klart med fler gäster till de avslutande direktsändningarna av sommarens "Allsång på Skansen", meddelar SVT.

I veckans program tillkommer sångerskan och komikern Maria Möller samt den rutinerade norska schlagerduon Bobbysocks – Elisabeth Andreassen och Hanne Krogh.

Annons

"Allsångsscenen är din" gästas denna gång av Benjamin Ingrosso, som i sin tur bjuder in Tommy Körberg, Cherrie och Sara Zacharias.

Nästa veckas program, som blir det sista för i år, får också tillökning. Peter Jöback, Timbuktu, Maja Francis och Chris Kläfford får sällskap av mezzosopranen Emma Sventelius.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons