GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Obama och Springsteen skriver bok ihop

Litteratur • Publicerad 22 juli 2021
Barack Obamas och Bruce Springsteens bok "Renegades: Born in the USA" ges ut i oktober. Pressbild.
Barack Obamas och Bruce Springsteens bok "Renegades: Born in the USA" ges ut i oktober. Pressbild.
Foto: Crown/AP/TT

Artisten Bruce Springsteen och USA:s före detta president Barack Obama skriver en bok ihop, rapporterar Rolling Stone.

Boken, som har fått titeln "Renegades: Born in the USA", beskrivs som en fortsättning på de samtal som duon för i sin gemensamma Spotify-podcast "Renegades". Den kommer bland annat att innehålla fotografier, handskrivna låttexter av Bruce Springsteen och tal av Barack Obama.

"Genom åren har vi förstått att vi delar en medvetenhet. När det kommer till arbete, familj och Amerika. Bruce och jag har, på våra egna sätt, befunnit oss på parallella resor där vi har försökt att förstå det här landet som har gett oss så mycket", skriver Barack Obama i bokens inledande kapitel.

"Renegades: Born in the USA" ges ut den 26 oktober.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.