Annons
Kultur

Offspringtrummis sparkas – vill inte ta vaccin

Musik • Publicerad 4 augusti 2021

Pete Parada, som varit trummis i The Offspring sedan 2007, har fått sparken från bandet. Anledningen är enligt Parada själv att han, efter sin läkares inrådan, inte vill ta vaccin mot covid-19, rapporterar NME.

Parada offentliggjorde det hela i ett inlägg på Instagram under tisdagen, där han bland annat skrev att det nyligen "blivit bestämt att jag är osäker att vara i närheten av, i studion och på turné".

Annons

Han skriver också att hade en mild variant av viruset i fjol och att han är övertygad om att han kan klara sig igenom det igen, men att han inte är lika säker på att han skulle överleva "en till omgång av Guillain-Barrés syndrom efter vaccinering".

Guillain-Barrés syndrom är en inflammatorisk sjukdom som Pete Parada har lidit av sedan barndomen. Enligt Parada så har han tagit beslutet att inte vaccinera sig efter att ha konsulterat läkare.

De övriga medlemmarna i The Offspring har ännu inte uttalat sig.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons