Annons
Kultur

Paramore ställer in konserter av hälsoskäl

Musik • Publicerad 12 augusti 2023
Sångerskan Hayley Williams har drabbats av en lunginfektion. Det gör att bandet Paramore ställer in resterande konserter i Portland och Salt Lake City under turnén "This is why tour". Arkivbild.
Sångerskan Hayley Williams har drabbats av en lunginfektion. Det gör att bandet Paramore ställer in resterande konserter i Portland och Salt Lake City under turnén "This is why tour". Arkivbild.Foto: Rick Scuteri/AP/TT

Det amerikanska rockbandet Paramore ställer in de resterande konserterna i Portland och Salt Lake City på sin turné "This is why tour", rapporterar Kulturnytt i P1.

Anledningen är att Hayley Williams, sångerska i bandet, har drabbats av lunginfektion och Paramore har också tidigare ställt in fyra konserter på grund av detta.

Annons

På sin Instagram skriver Hayley Williams att hon måste ta hänsyn till sin hälsa.

Paramores spelningar längre fram är inte inställda. Bland annat ska de spela på Friends Arena i Stockholm den 18 maj 2024.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons