Kultur

Rockmusikalen om Noice skjuts upp i Malmö

Nöje • Publicerad 13 januari 2022
Einar-Hugo Strömberg spelar Noice-medlemmen Freddie Hansson i musikalen om bandet, vars Malmö-premiär nu skjuts upp till i höst. Arkivbild.
Einar-Hugo Strömberg spelar Noice-medlemmen Freddie Hansson i musikalen om bandet, vars Malmö-premiär nu skjuts upp till i höst. Arkivbild.Foto: Karin Wesslén/TT

Musikalen om Noice som i vår skulle ha spelats på Slagthuset i Malmö flyttas till hösten 2022. Spelperioden skjuts upp med anledning av de rådande publikrestriktionerna till följd av coronapandemin.

Rockmusikalen om Noice utspelas under bandets storhetstid i slutet av 1970-talet och början av 1980-talet. I rollerna ses bland andra Charlie Gustafsson, Charlie Grönvall och Einar-Hugo Strömberg. Musikalen hade hösten 2021 urpremiär på Lilla Cirkus i Stockholm, där den ursprungligen skulle ha haft premiär redan hösten 2020.

Ny premiär för musikalen i Malmö blir fredagen den 7 oktober 2022.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.