Annons
Kultur

Rockmusikalen om Noice skjuts upp i Malmö

Nöje • Publicerad 13 januari 2022
Einar-Hugo Strömberg spelar Noice-medlemmen Freddie Hansson i musikalen om bandet, vars Malmö-premiär nu skjuts upp till i höst. Arkivbild.
Einar-Hugo Strömberg spelar Noice-medlemmen Freddie Hansson i musikalen om bandet, vars Malmö-premiär nu skjuts upp till i höst. Arkivbild.Foto: Karin Wesslén/TT

Musikalen om Noice som i vår skulle ha spelats på Slagthuset i Malmö flyttas till hösten 2022. Spelperioden skjuts upp med anledning av de rådande publikrestriktionerna till följd av coronapandemin.

Rockmusikalen om Noice utspelas under bandets storhetstid i slutet av 1970-talet och början av 1980-talet. I rollerna ses bland andra Charlie Gustafsson, Charlie Grönvall och Einar-Hugo Strömberg. Musikalen hade hösten 2021 urpremiär på Lilla Cirkus i Stockholm, där den ursprungligen skulle ha haft premiär redan hösten 2020.

Ny premiär för musikalen i Malmö blir fredagen den 7 oktober 2022.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons