Annons
Kultur

Senaste nytt om Kanye Wests album "Donda"

Musik • Publicerad 12 augusti 2021
Kanye Wests album "Donda" fortsätter att generera nyheter. Arkivbild.
Kanye Wests album "Donda" fortsätter att generera nyheter. Arkivbild.Foto: Lauren Petracca Ipetracca/AP/TT

Strömningsrekord och nej tack till vaccin – turerna kring Kanye Wests försenad album "Donda" fortsätter att generera nyheter.

Senaste "Donda"-nyheten är att direktsändningen av artistens lyssnarparty den 6 augusti, som var det andra i ordningen, är Apple Musics mest strömmade direktsändning någonsin. Hela 5,4 miljoner personer såg partyt, skriver Billboard.

Den här gången bjöds allmänheten in till festen, till skillnad från förra gången, då bara kändisar och artister var inbjudna. 40  000 personer kom till den arena i Atlanta, där Kanye West ska ha bosatt sig för att slutföra albumet, som skulle ha släppts i juli.

Annons

En annan "Donda"-nyhet är att Kanye West erbjöd alla som besökte förra veckans lyssnarparty att på plats vaccinera sig mot covid-19, men enligt Billboard ska bara fyra av 40  000 personer ha tackat ja till artistens generösa erbjudande.

Det går också rykten om att Kanye West ska flytta till en ny arena för att slutföra albumet. Ryktet tog fart efter att artisten KayCyy, som har jobbat med "Donda", skrev på Twitter att man nu "flyttar till en ny arena".

Senaste budet vad gäller släppdatum för "Donda" är den 15 augusti.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons