Annons
Kultur

Skådespelaren Tanya Roberts dödförklarad – igen

Film • Publicerad 5 januari 2021
Tanya Roberts, Roger Moore och Grace Jones vid inspelningen av "Levande måltavla" 1985. Arkivbild.
Tanya Roberts, Roger Moore och Grace Jones vid inspelningen av "Levande måltavla" 1985. Arkivbild.Foto: Alexis Duclos/AP/TT

Skådespelaren Tanya Roberts har avlidit på ett sjukhus i Los Angeles, efter att först ha dödförklarats av misstag redan under söndagen. Enligt TMZ avled hon i stället på måndagskvällen.

Hela missförståndet bygger på att hennes man, Lance O'Brien, fick ett dödsbud av sjukhuset och befann sig vid Roberts dödsbädd för att ta farväl under söndagen. På måndagen kom ett telefonsamtal från sjukvårdspersonalen och han fick då veta att Roberts fortfarande var vid liv.

Annons

Skådespelarens presstalesperson Mike Pingel var den som både gav dödsbeskedet till medierna och senare drog tillbaka det. Men nu är skådespelaren alltså slutgiltigt dödförklarad.

Tanya Roberts var främst känd för att ha spelat mot Roger Moore i dennes sista film som James Bond, "Levande måltavla" 1985. Hon spelade även i tv-serien "That '70s show", samt i den sista säsongen av tv-serien "Charlies änglar".

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons