Annons
Kultur

Stora teatern i Göteborg strömmar julkonserter

Musik • Publicerad 3 december 2020
Stora Teatern i Göteborg strömmar tre julkonserter. Arkivbild.
Stora Teatern i Göteborg strömmar tre julkonserter. Arkivbild.Foto: Terje Pedersen/NTB/TT

Inför den stundande julhelgen och med rådande publikrestriktioner väljer Stora teatern i Göteborg – i enlighet med många av landets övriga kulturinstitutioner – att erbjuda julkonserter i strömmad form, skriver teatern i ett pressmeddelande.

Petra Marklund, The Tallest Man on Earth och Augustifamiljen med Linnea Olsson är först ut på plan den 16 december. Konserten genomförs i ett samarbete med Göteborgs-Posten och kommer att visas på tidningens sajt.

Annons

Den 19 december är det dags för Celtic Christmas, där irländsk och engelsk folkmusik står i centrum. Denna konsert strömmas direkt och kan ses gratis på Stora Teaterns Facebooksida.

Den tredje konserten med jazzsångaren Cæcilie Norby tillsammans med trion Ulf Wakenius, Lars Danielsson och Magnus Öström går av stapeln den 21 december. Även denna konsert strömmas och kan därefter ses gratis på Stora teaterns Facebooksida.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons