Annons
Kultur

Timo Räisänen gör ny version av Stryktipset-låt

Musik • Publicerad 11 augusti 2021
Göteborgsartisten Timo Räisänen gör den nya versionen av "Vi ses på lördag". Arkivbild.
Göteborgsartisten Timo Räisänen gör den nya versionen av "Vi ses på lördag". Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Timo Räisänen är näst ut i vad som allt mer börjar likna en tradition. Göteborgsartisten gör den nya versionen av låten "Vi ses på lördag", som i flera år har ackompanjerat Stryktipset och sändningarna från Premier Leauge. Räisänens tolkning av låten, som förstås innehåller den klassiska refrängen, har titeln "Syndabockar och hjältar".

"Det är väldigt roligt att få det delikata uppdraget att förnya en låt som är så väl inarbetad i stugorna. Jag ville ge den ett ansikte med lite fler uttryck och öka på peppen inför starten av Premier League ännu lite till", säger han i ett pressmeddelande.

Det är den fjärde versionen av "Vi ses på lördag" som har spelats in. Föregångaren "Han är min bror" framfördes av Emrik Larsson och Norrköpings symfoniorkester.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons