Annons
Kultur

Tony Bennett ställer in sin höstturné

Musik • Publicerad 13 augusti 2021
Tony Bennett, 95 år, ställer in sin höstturné. Arkivbild.
Tony Bennett, 95 år, ställer in sin höstturné. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

Sångaren Tony Bennett, som för bara en vecka sedan firade sin 95-årsdag med att göra två utsålda konserter i New York tillsammans med Lady Gaga, har ställt in sin USA-höstturné, skriver Variety och fler andra tidningar.

Att Tony Bennett, som lider av alzheimers, ställer in sin turné kommer inte som en överraskning. Konserterna med Lady Gaga i New York gick under namnet "En sista gång" och annonserades därtill som sångarens sista framträdanden i New York, trots att höstturnén inkluderade fler spelningar i staden.

Tony Bennett har en lång karriär bakom sig och hans mest kända låt är "I left my heart in San Francisco" från 1962. Hans senaste album är "Cheek to cheek", som bestod av duetter med Lada Gaga. I höst kommer parets uppföljare, "Love for sale".

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons