Annons
Kultur

Undersökning: Ja till snabbtest för konsertbesök

Musik • Publicerad 15 april 2021
85 procent säger jag till att göra snabbtest eller visa vaccinationsintyg för att få gå på liveevenemang, enligt ny undersökning gjorde av Svensk Live och Ticketmaster. Arkivbild.
85 procent säger jag till att göra snabbtest eller visa vaccinationsintyg för att få gå på liveevenemang, enligt ny undersökning gjorde av Svensk Live och Ticketmaster. Arkivbild.Foto: Magnus Andersson/TT

Ticketmaster och Svensk Lives undersökning bland egna kunder visar att drygt 85 procent av dem som svarat säger ja till att göra snabbtest eller uppvisa vaccinationsbevis för att gå på konserter och andra evenemang.

Under tio dagar i mars i år skickades enkäten ut via e-post till personer som tidigare köpt biljetter via Ticketmaster. Drygt 16 000 personer valde att svara bland annat på frågan om de kunde tänka sig att göra snabbtest eller visa vaccinationsbevis för att kunna ta del av liveupplevelser.

Undersökningen gjordes 9–19 mars 2021.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons